Vietnam - Phong Nah

11/02/2015 21:02
Nattoget fra Hanoi til Dong Hoi ved Phong Nha nasjonalpark. Mye ble ikke gjort her utover at jeg hadde godt nettverk til å oppdatere bloggen min.
1 natt i Dong Hoi, mer enn nok. Det viktigste der er grottene Ke Bang cave i Phong Nha nasjonalpark. Det er den absolutt største grotten jeg noen gang har vært inne i, skal ikke skryte av at jeg oppsøkre grotter i tide og utide, men jeg har sett noen etterhvert. Den her var som katedraler,  usedavanelig stor og veldig flott. Den er riktig nok ikke den største i Phong Nha nasjonal park, men den største er en liten 3 dagers pakke til 3000 dollar. Som jeg nevnte, ikke så intresert i grotter, så jeg stod over. Egentlig litt overraskett over at jeg dro hit i det hele tatt, men det ble veldig varmt anbefalt av en ny god vennine og jeg skulle den veien. Tross alt går denne turen mer etter infallsmetoden enn noe annet. 
Vi besøkte flere grotter, dette var en 3 grotte tur pakke - inkludert gjørmebad i den ene. Altså når det er under 15 grader og du fryser, da er det veldig lett og stå over å bade. I steden besøkte vi en grotte som vi måtte inn med båt. Ganske lang båttur og komme seg dit først. Videre inn i grotten med en mye mindre båt. Det kan være en ide og se på billde av den.... Jeg som er så glad i vann, elsker litt sånn usikre fartøy som nesten henger sammen og som for alt i verden ikke kommer til å tippe om du beveger deg ørlittt. Det gikk bra, men jeg tror at han stakkaren som satt ved siden hadde blitt skrekkelig overrasket om det hadde skjedd noe.

—————

Back