Ubud dag 1

19/08/2014 00:28

En lang kjøretur, nesten 1 time og et kvarter. Vel verdt det. Kjempe koselig sted.

(tror disse manikkyrdamene har vært litt grundige i filing av neglene mine og tatt med fingertuppene. Sår på fingrene av og taste på en iPad, så mye skriver jeg ikke altså)


Taxi sjåføren satt meg av rett i "nærheten" av hotellet, bare et "par" hundre meter å gå.... Det vår enveiskjøring, omkjøring og mye trafikk blabla bla, så det var enklest. Javel, jeg har forsåvidt ikke noe i mot å gå litt. Ikke engang med ryggsekken, den er ikke tung akkurat selv om jeg har med meg alt for flere måneder  .. Men et parhundremeter var kanskje ikke helt riktig, et par kilometer er nærmere sannheten. Jeg overdriver kanskje litt, men ingenting i forhold til den sløve sjåføren. Tips fikk sjåføren også. Lurt, men litt sprekere enn i går...kanskje


Men stedet er kjempe koselig - Ramah Taman. Hyggelig folk og fint rom og veranda og utekjøkken og kjøleskap, wifi og greier. Så fint atte.

Wifi, joda, bare ikke tilgjengelig på rommet....

Verandaen, kjempekoselig, helt til Gunnar Liten , Gunnar Mindre, Gunnar Større og Gunnar Størst dukker opp sånn litt utover kvelden og kommer litt brått på der jeg sitter og leser en spennende bok av en eller annen.... Siden har jeg sittet inne, vet jo aldri når disse tassene faller ned fra taket. Det er ikke normalt å løpe rundt i taket. Størst spiste en kjempe bille i en jafs helt uten å tygge.... Nesten gjennomsiktige er de også eller samme farge som veggen - jeg vil ikke kalle det kamuflasje, jeg ser dem veldig godt :-)


Så nå sitter jeg inne å leser, og høre noe faller i et eller annet av metal - uhæææ tenker jeg, noe stort i vasken på kjøkkenet ute...ekkelt. Neida, det er ikke på kjøkkenet ute. Det er inne. Så på med lyset på bade, i søppelkassa på bade en diger bille, som løp rundt som en gal og bråker hehehe stakkars. Opp med verandadøra, gjør det raskt - så ingen Gunnar kommer inn - tøm bøtta ute smekk igjen glass døra,  håper innerst i sjelen at døra ikke knuser i det jeg smekker døra igjen kanskje litt kraftig. 


Ærlig talt - biller og fisler i Asia, hvordan i alledage skal jeg komme meg igjennom flere måneder her om jeg tror at biller er farlige og at puslete fisler kan falle ned fra taket og ete meg opp? Lykke til og god tur videre.


Også vil jeg gjerne si unnskyld til alle mine venner som er noe pinglete når det gjelder mus, edderkopper og uskyldige små veps. Jeg forstår hvordan dere har det. Helvete heller, kommer snart hjem....kanskje....—————

Back