Thailand - Buss turen fra Hua Hin til Ao Nang

11/02/2015 21:17
Bussturen sin det!
Bussen som jeg tok fra Hua Hin til Krabi så helt perfekt ut... Hadde det ikke vært for alle disse vaskebrettene de har lagt ut på veiene her så hadde den var ekstra komfortabelt også. 
Forventningene var ganske store når bussen utvendig ser så veldig moderne og fin ut. Når jeg skulle sette meg så var det en liten drøm, bare et sete på raden, sete kunne legges nesten helt ut, ekstra pute, ekstra teppe. For ikke å snakke om masasje funskjon i sete. Må si at jeg ikke forventet meg det, og når jeg oppdaget at det beveget seg i ryggen på sete skvatt jeg nok litt. Fant av og på knappene og det beroliget meg. Ikke noe skumle greier som kryper rundt i seteryggen altså. Drikke og snacks ble også servert. I tillegg til at vi stoppet for å spise "middag"/nattmat. Kan det være sånn at de sparer på andre deler for å få bedre seter og bedre service på bussen? Jeg lurer litt på det.
Det samme var også tilfelle for minivan vi kjørte til Kwai med, den så også i utgangspunktet ut til å være komfortabel. Det er mulig bussene hadde støtdempere, men det kjentes ut som om de kanskje ikke virket sånn veldig godt. 
Jeg viste ikke at jeg hadde så mang løse deler før denne natten på bussen fra Hua Hin, og at man faktisk kan riste løs et par ekstra. Det ble en lang natt... I tillegg hadde geniet drukket kaffe kl. rett før natta, det har jeg funnet ut tidligere at ikke er et veldig godt sjakktrekk etter nesten 7 månder uten noe som helst coffein. Fikk altså ikke sove altfor mye på turen.

—————

Back