Australia - Palm Cove

13/09/2014 21:08

Dette er nok ikke "center of the universe", men det er veldig fint her. 

Det er en flott strand, det er stille og rolig her. Plame sus og dus. 

I dag har jeg spist verdens beste mango is og sluntret bortover stranden i et bedagelig tempo. Kraftige bølger som slår inn mot land. 23 grader på land og i vannet, litt vind som gjør det hele bare helt perfekt. 

Det er mange som bader, men få som er mer en 15 meter ut i vannet, det er kraftige understrømmer her. I tillegg, noe som gjorde at jeg vurderte svømmebassenget i dag, advarsler mot krokodiller. Som vanlig det første jeg tenkte var "Tuller du?", men de gjør ikke det. Det så ikke ut til å bekymre noen av de som badet nevneverdig.

Kvelden her er så behaglig, varm med lett vind - super deilig. I tillegg som jeg nevnte, det er ikke verdens navle dette, men det gjør at det er sikkelig mørkt her og stjernehimmelen er helt fantastisk. Lurer på om de har mange flere stjerne her enn hjemme, for det kan neste virke sånn eller at vi er nærmere her ;-) Vakkert.

Så vil jeg bare nevne at Italiensk mat er best i Italia. Før mitt første besøk til Itala var jeg ikke overbegeistret for Italienks mat. Det var helt greit, men ikke min favoritt. Min første dag på ferie i Italia, tenkte jeg, hva i alle dager er det de serverer på Italienske restauranter hjemme. Og siden har jeg gang på gang gått fem på, også i dag. Godt, men jeg tror jeg må vurdere en tur til Italia før jeg drar hjem :-)

I morgen skal jeg ut å kjøre bil. Lurer på om de forstår at det er DE som kjører på feil side eller må jeg bare innfinne meg med situasjonen tro? Port Douglas og søndagsmarked står for tur. Ut på hoved veien rett til høyre, 40 min så er du der. Innlandsruten tar jeg hjem igjen, det går sikkert bra. GPS, nei. Lykke til, tusen takk.

—————

Back