Australia - Melbourne

05/11/2014 00:12


Tur til Phillip Island og Penguine Parad. Nusselige søte små engstlige vesner. Veldig morsomt å se på dem. Turen gikk via Churchill Island, hvor vi stoppet på en gård og fikk med oss saue klipping (sheep sharing), working dog - altså en hund som samler sauer og wip cracking. Hester og kalkuner, påfugler og andre fugler vandret rundt på området også. 

Vi så en hauk som hadde en stakkars liten pingvin i klørne. Det er alltid litt spesielt å se en rovfugl som har fanget et bytte. Jeg må likevel si at jeg syntes litt synd på hr. Pingvin som med magen full av mat kommer vaggende hjem til tomt hus på kvelden. Stakkars. 

The 12 apostels og ocean road - ærlig talt 12 apostler, det har faktisk aldri vært 12 appostler der, det var 9, nå er det 8. 
Vi besøkte også "London bridge", det vil si vi besøkte et sted hvor det hadde vært en klippe formasjon som het "London bridge". Halvparten har falt ned. Morsom historie fulgte med, men likevel da. Pussig.
MEN det var super fint der - det er jo så utrolig mye vakker natur og rare dyr og fugler rundt omkring at en kan bli helt matt. 
Koalaer - de er ikke bjørner, det har vi lært i dag. De er pungdyr, akkurat som kenguruen.
Nå har vi vært på så mange av disse turene at dette ble nesten litt for dumt. Koalaer og rød og grønne papegøyer, kakaduer, stopp for å ta blider av flotte utsikter. Turen ble litt sånn, dette har vi gjort før la oss komme fram til de 12 appostlene (eller 8...som det egentlig er). Jepp, vi er blitt bortskjemt. 
Et nytt rart dyr så vi i dag, det hadde jeg nesten glemt. Dyret er vel ikke nytt, men for meg er det første gang jeg ser det i naturen. Ved London Bridge så vi en liten rar Echidna. Nesten som bolla pinsvin, den har bare ikke så mange pigger som hun har. Super søt.

Melbourne Cup
Cassie tar oss med på typisk Melbourne Cup lunsj, sammen med vennene hennes. Veddet på hest gjorde jeg også, tapte. Veldig hyggelig og vi hadde en veldig morsom dag og helt til langt på natt. Dagen etter derimot, ikke fult så morsom. 

—————

Back