Australia - Adelaid

31/10/2014 23:58


Ankommer Adeleid fra Queenstown og må vente på bagasjen. Omtrent i det flyet kommer inn så starter et vannvittg tordnevær. Vi måtte vente i 2 timer på bagasjen, fordi de fikk ikke brukt maskinene som henter den fra flyene før trodenværet hadde gitt seg. 

Nicky kommer og henter oss på hotellet etter jobb dagen etter og vi får være hjemme hos dem dagene i Adelaid. Shaun og Nicky tar oss med på middag på en restaurant i nabolaget, en kveld får vi hjemmelaget mat, de viser oss litt rundt og en dag tar de oss også med på bowling. Plen bowling. I Australia møtes nabolagene eller omeign på tirsdag eller torsdag for å spille plen bowling. Turneringen starter i november og avsluttes i mars/april. Super morsomt. Det som imponerer meg mest er vel egentlig at det møtte opp over 100 mennesker for å delta i en nabolagsturnering. I tillegg så hadde de det jo fryktelig hyggelig selv om mange av dem ikke hadde møtt hverandre før. "Vi sier hei, presenterer oss og så er vi hyggelig" sa Shaun. Det høres litt for enkelt ut spør du meg.

Hjemmelaget mat - det var godt det! Helt vanlig god og sunn hjemmelaget mat, det var godt dét. 

Vintur i Barossa distriktet, vin smaking, bedugget før kl.12.00 - ærlig talt. Vi fikk mat i 14 tiden. 5 forskjellig vingårder, det er litt mye kan man si.
Kenguru Island - Begynte dagen med å se hval og delfiner før ferga til Kenguru Island la fra land. Så da kan det ikke bli feil. På øya fikk vi se koalaer, kengeru, Superb Fairy-wren liten blå fugl, sjøløver (Seal bay) noen skikkelig sløvinger, seler (Admiral Arch). Emu og emu egg.
Dagen var vellykket! Adelaid var veldig veldig bra. 

—————

Back